MO3D bestaat uit:

De kern van MO3D wordt gevormd door 4 muzikanten die hun sporen in de regio Arnhem/Nijmegen ruimschoots verdiend hebben.

debby marijnissen

Debby Marijnissen – zang & toetsen

Na veel omzwervingen is Debby weer terug bij haar eerste liefde: zang met piano. Tijdens optredens laat ze het publiek graag meereizen naar een wereld van liefde en verdriet, onzekerheid en geluk. Ze zingt en schrijft in haar moedertaal.

olaf van gorp

Olaf van Gorp – drums & percussie

Olaf is een enthousiaste drummer en percussionist. Vanaf de jaren 80 heeft hij zijn kunsten mogen vertonen binnen een handvol bands in uiteenlopende muziekstijlen: van jazzy pop tot country en fusion.
Groove is in the heart! – dat vat ‘m wel aardig samen.

bas de vaan-wels

Bas de Vaan-Wels – gitaar

Gitarist/songwriter/zanger. Laatste band ‘Luca’s legacy’. Advanced cursus (Marjolein Kobes) zang in Corona tijd gedaan. Sinds een tijdje alweer enthousiast lid van MO3D.

monique in het veld

Monique in het Veld – bas

Bas, gitaar, drums, toetsen; alleen dat zingen blijft een ding 😉 Al sinds ze het jongste en enige meisje in de drumband was, is Monique actief in bands; meestal een combinatie van covers en eigen nummers. Vanaf de middelbare school legt ze zich steeds meer toe op de bas: altijd op zoek naar ’the groove’ en mooi samenspel.

Onze gasten

We nodigen regelmatig gasten uit, die met ons meespelen.  1 + 1 + 1 + 1 = MO3D, maar samen zijn we MO3D+ !

Mariena Steensma

Mariena Steensma – backing vocals

bas de vaan-wels

Karin Arentsen – backing vocals

NB De foto's zijn gemaakt door Karin Veenendaal.